30 Kasım 2010 Salı

"BİR KÜRK 10 HAYVANDAN YAPILIR; 1 HAYVAN GİYER..."

 Öncelikle bu muhteşem söz hangi zekanın ürünüyse ellerinden öperim.


 Yanılmıyorsam bir sene kadar önceydi. Dayım ve sevgili eşi tatilde annanemlere gelmişlerdi. Biz de annanemlerin alt dairesinde oturuyoruz zaten. Her tatilde görüyorum o pislikleri.
 O zamanlar seviyorum onları, bilmiyorum içlerinde uyuyan şeytanı. Girdim salondan, sarıldık. Kadının ikinci cümlesi "Kürk işine girdik!"(harikabirmüjdeverenkadınsesi) Ben sandım şaka yapıyor dedim "Hadi canım siz o kadar iğrenç olamazsınız!" o andan beri hiç hoşlaşmayız birbirimizden.
 Bir de bu zalım, kursa mursa gitti bu iş için. Kurs Ankara'da diye bizde kaldı o süre zarfında. Bu salak gidiyor orda öğrendiği insanlık dışılıkları geliyor gülümseyerek anneme anlatıyor. Ben de televizyon izlemek istediğim zamanlar bunun anlattıklarını dinlemek zorunda kalıyorum. En sonunda dedim ki ben de "Bari benim yanımda anlatma, rahatsız oluyor." (ricaedenkızsesi). Bu kadın kafasını çevirip bana 'sana ne bücürük istediğimi istediğim yerde anlatırım hem misafirim hem büyüğünüm saygı göstereceksin bana bakışı' fırlattı. O an bitti benim için.
 Bazen plan yapıyorum evlerine gideyim bir şekilde kaçırayım hayvancıkları diye ama bir aksilik oluyor oluyor gidemiyorum. Bir de başarısız olursam bunalıma girerim. Babam da "Gitme." diyor, "Bağlanırsın hayvancıklara sonra çok üzülürsün." Tabii o bilmiyor planlarımı. Off...
 Nefret ediyorum ikinizden de!

3 yorum:

  1. söz çok iyiymiş.
    duymamıştım daha önce.
    bu anlattığın insanlara gelince,onlardan binlerce var maalesef :/

    YanıtlaSil
  2. bir de burnunun dibinde olduklarını düşün...

    YanıtlaSil
  3. düşünmek istemiyorum :/

    YanıtlaSil